CURSA FOSCA

17/11/2018

Cursafosca és una cursa de muntanya seminocturna amb dos recorreguts, un més llarg i tècnic, l'altre, més curt i suau que es pot aprofitar de caminada. Els dos recorreguts son íntegrament a Torrelles de Foix, municipi de l'Alt Penedès, del qual Vilafranca del Penedès n'és capital. Limita amb les comarques del Baix Penedès, Alt Camp i l'Anoia i està situat a 367 metres sobre el nivell del mar.

La cursa llarga (17km) comença i acaba entre vinyes, però principalment esta formada de corriols i trialeres força tècniques i amb uns bons desnivells, ja que fem cim a uns dels pics més alts de la comarca: 643m. (Santuari de Foix)
El Santuari, està situat dalt d'un cim des d'on no ens podem perdre les magnífiques vistes de tota la plana prelitoral, el Garraf i fins i tot el mar. Voltem per les capçaleres del riu foix, el qual voregem i creuem en repetides ocasions, Us trobareu amb un recorregut inèdit, corriols i camins poc coneguts.

La cursa curta (11,8km) que també es pot fer caminant arriba a la falda del santuari, on trobarem l'avituallament (font dels giberts) passant igualment en gairebé tot el seu recorregut per fantàstics corriols de sota bosc on es gaudirà de la natura al màxim.
Ben entrada la foscor de la nit farem cap a la població de Torrelles de Foix on ens esperarà el magnífic entrepà de butifarra de la zona.

Al ser una cursa seminocturna, és a dir que la començarem de dia i la acabarem de nit, (per aquest motiu serà obligatori dur un frontal lluminós), podrem gaudir dels canvis de llum a l'hora del crepuscle i ben entrat el capvespre, estarem acompanyats de la lluna per finalitzar una esplèndida diada, en la que esperem que us vingui de gust gaudir amb nosaltres.

RECOLLIDA DORSALS
De 16h a 17h en el mateix lloc de la sortida.

TORRELLES DE FOIX

Veure reglament Web

+ info
Tipus de cursa:
Cursa Llarga(17 km)
Cursa Curta (11,8 km)
Caminada (11,8 km)

Cursa Llarga(17 km)

3

Muntanya

24/09/2018

16/11/2018


17 Km

522 m

17:30

20:00


24/09/2018 - 16/11/2018
Preu: 15.00€


Plaça LLuis Companys (Torrelles de Foix)

Inscripcions
Inscrits
Cognom Nom Club Modalitat Data d'inscripció
Resultats

Llista de resultats no disponible.

Categories

CATEGORIES:

– Sub23 (menors de 23 anys – MASCULÍ i FEMENÍ)

– Senior (majors de 23 anys i menors de 40 anys – MASCULÍ i FEMENÍ)

– Veterà (majors de 40 anys – MASCULÍ i FEMENÍ)

Premis

PREMIS:

Els premis no són acumulables.

Cada cursa (llarga i curta) tindrà els següents premis:

– 3 primers de la general (MASCULÍ i FEMENÍ)
– 3 primers categoria SUB23 (MASCULÍ i FEMENÍ)
– 3 primers categoria SENIOR (MASCULÍ i FEMENÍ)
– 3 primers categoria VETERÀ (MASCULÍ i FEMENÍ)
– Primer local (MASCULÍ i FEMENÍ)